Upoznajte nas bolje

Hidrokontrolor doo Niš je osnovano 1991. godine prvenstveno za obavljanje poslova u delu tretmana vode za piće i otpadnih voda. Uspešno napredovanje preduzeća je rezultiralo ugovaranjem i realizovajnem poslova na rekonstrukciji velikih sistema proizvodnje vode za piće i otpadnih voda i novih poslova u oblasti termoenergetike. Uposlednjih desetak godina Hidrokontrolor doo Niš može da se pohvali velikim brojem reference iz svoje oblasti, a posebno želimo da naglasimo pojedine reference kao što su: Rekonstrukcija postrojenja za pripremu pitke vode <<Pećina>> Valjevo, Izgradnja rezervoara, crpne stanice i bunara na izvorištu <<Šipad>> u Malom Zvorniku, Izgranja postrojenja <<Raška>> u Novom Pazaru, Izgradnja postrojenja za pripremu pitke vode <<Hadžet>> u Novom Pazaru, Izgradnja postrojenja za pitke vode <<Dubovo>> u Tutinu.

Hidrokontrolor u svojim referencama ima mnoštvo izgrađenih pumpnih stanica za otpadne I pitke vode, toplovoda, vrelovoda, gasovoda, konstrukcija itd. Hidrokontrol je početkom 2016. godine proslavio 25 godina uspešnog poslovanja I saradnje sa poslovnim partnerima. U narednom periodu Hidrokontrolor planira da nastavi uspešana rad u svojoj oblasti, proširi mrežu poslovnih partnera I održi odlične poslovne I prijateljske odnose sa postojećim poslovima saradnicima.

DSCN0012
20140716_111453
DSCN0070

Naše delatnosti

Hidrokontrolor je inženjerska firma duge tradicije sa velikom portfolijom odrađenih projekata. Veliki broj projekta je odrađeno samostalno a neki od projekata u konzorcijumu sa drugim firmama.

Pogledajte naše delatnosti